Hogyan tehetünk többet az egyedül élő, idős vagy beteg emberek biztonságáért?

Aggódott már Ön is egyedül élő, idős, beteg szüleiért, esetleg iskolából hazatartó gyermekéért?

Volt már olyan, hogy nem tudta őket elérni, és a legrosszabbra gondolt?

Ha valamelyik családtagjával valami váratlan baj történne - elesnének, rosszul lennének, vagy ami még rosszabb támadás érné őket - biztos, hogy van olyan valaki a közvetlen környezetükben, aki azonnal tudna intézkedni és segíteni neki?

Hogyha a fenti kérdésekre nem tudott teljes mértékben megnyugtató válaszokat adni, akkor mindenképpen érdemes tovább olvasnia!

Számos betegség (Alzheimer kór, demencia, rokkantság, stb.), az idős emberek korukból fakadó kockázatai és a közbiztonság egyre inkább tapasztalható fokozódó romlása olyan megoldást követelnek, ami SOS helyzetben azonnal biztosítani tudja a szükséges segélyhívás lehetőségét.

Legyünk őszinték. Sokszor nem tudunk mindig a szeretteink közelében lenni, mert minden időnket elviszi a munka, valamint a napi teendők. Nagyon fontos azt elmondani, hogy ezeknek az élethelyzeteknek kialakulása.

NEM AZ ÖN HIBÁJA!

Vajon mennyivel lenne nyugodtabb az Ön és a családtagjainak az élete, hogy ha tudná, hogy van egy biztonságot jelentő „gomb”, amit ha megnyomnak, azonnali segítséget kap az, aki bajba jutott?

Az SOS vezetékes- és GSM telefonok, valamint nyomkövető eszközök olyan egyedülálló lehetőséget biztosítanak a gyors segítség nyújtásához, ami ilyen helyzetben, ami teljes mértékben egyedülálló Magyarországon. Ezek a készülékek speciális vészhívó funkcióin túl teljes értékű telefonként is használhatók.

Marikának mindig görcsbe rándult a gyomra, amikor egyedül élő idős anyukájára gondolt. Se dolgozni, se pihenni nem tudott nyugodtan, élete sokszor aggódás és idegeskedés volt. Tudta, hogy bármikor rosszul lehet, vagy véletlenül eleshet, és senki nincs mellette, aki azonnal segíthetne, ha valami baj történne.

„85 éves édesanyám nem szereti, ha folyton ott van mellette valaki. Fontos neki, hogy a saját életét élhesse. De mostanában már olykor-olykor elveszti az egyensúlyát. Egy olyan megoldásra volt szükségem, aminek a azonnal segítséget tud kérni, ha baj van. Az SOS telefon egyfajta "köldökzsinórként" jelenti számunkra a biztonságot, mert tudom, azonnal segítséget kap édesanyám, ha véletlenül szükség lenne rá." Katona Jánosné (52), Budapest

Kinek ajánljuk a SOS telefonokat és személyi nyomkövetőket?

  • Akiknek egyedül élő hozzátartozói vannak,
  • Családtagjai olyan betegségben szenvednek, amelyek fokozott kockázatot jelentenek a hétköznapi életben
    (krónikus szív- és érrendszeri betegségek: trombózis, ritmuszavarok, vérnyomás; neurológiai betegségek: epilepszia, sclerosis multiplex, Alzheimer-kór, Parkinson-kór; mozgáskorlátozottság, agyvérzés)
  • Akik aggódnak gyermekeikért, idős szüleiért,
  • Akiknek hozzátartozói olyan környéken laknak, ahol számítani lehet támadásra,
  • Akiknek a családtagjai könnyen eltévednek, vagy már előfordult, hogy nem találtak haza,
  • Akik azonnal a helyszínen szeretnének lenni és segíteni, ha baj történik,
  • Akik nem csak egy egyszerű segélyhívót szeretnének, hanem egy teljes értékű telefont is,
  • Akik valóban hasznos ajándékot, valós biztonságérzetet szeretnének családtagjainak ajándékozni.
39.990,- Ft

SOS Telefon
A SOS Telefon jóval többet jelent, mint egy hétköznapi készülék. Teljes értékű vezetékes telefon, ami egy komoly vészjelző funkcióval van ellátva.

tovább >>>Hírlevél feliratkozás


Belépés

Elfelejtett jelszó

Birdorg Informatikai Kft. 1173 Budapest, Egészségház utca 10. | Tel.:06-1-720-5134 | e-mail: birdorg@birdorg.hu | www.egiporaz.hu, www.sostelefon.hu